Om oss

Butiken Vintage Corner flyttar november 2018

Butiken på Färgaregatan 6 i Alingsås är stängd. Även vårt Showroom på Västra Långgatan 29 är stängt. Vi kommer i november 2018 att flytta till Gladsax på Österlen - se hemsidan Vintage Corner för mer information.

Vintage Corner har flyttat till Västra Långgatan 29 Alingsås

Vintage Corner säljer nu vintagekläder och accessoarer och finns på Västra Långgatan 29 i Alingsås

Vintagekläder Webbshop

vintagekläder.se är Vintage Corner's webb-shop för vintagekläder, accessoarer och retrotextil. Det är här du är nu! Webbshopen online är alltid öppen och frakten är aldrig mer än 50 kronor. Se dig omkring i lugn och ro!

Här finns vintagekläder och accessoarer från 40-tal till 70-tal för herr och dam. 

Vem är vi?

Termen "vi" är mer jag och företaget. (Enligt företagsutvecklare bör man beskriva företaget som vi i text hellre än jag.) Det här är ett enmansföretag. Susanna heter jag. Så det är mig du talar med om du ringer och det är jag som svarar på dina frågor, dina mail och skickar dina paket. P.S. Det händer att mamma och döttrarna kallas in som förstärkning - då är det vi ;)

Jag brukar beskriva mig själv som "F.d. utbränd systemutvecklare som numera är väldigt intresserad av vintagekläder och är saksamlare, butiksinnehavare, tradör och bättre". Vintage Corner passar mig perfekt - jag träffar många intressanta människor, får se många fina saker och mitt datakunnande är till stor hjälp när jag ska driva en webbshop. 

Du är välkommen att höra av dig!

Susanna ägare Vintage Corner

Showroom i Alingsås

Vårt Showroom i Alingsås är sedan 13 september 2018 stängt. Vi kommer i november 2018 att flytta till Gladsax Simrishamn. Då ser vi fram mot att åter bli en butik med både vintage kläder & inredning, se hemsidan Vintage Corner för mer information.

Vintage Corner Showroom med försäljning i Alingsås

Rekommendationer

Vad våra kunder på Tradera tycker om oss kan du läsa här - omdömen på Tradera. Vi är stolta över våra höga betyg.