Om oss

Butiken Vintage Corner

Butiken på Färgaregatan 6 i Alingsås är stängd. Vi har flyttat till vårt Showroom på Västra Långgatan 29 och fokuserar nu helt på vintagekläder och accessoarer. 

Vintage Corner har flyttat till Västra Långgatan 29 Alingsås

Vintage Corner säljer nu vintagekläder och accessoarer och finns på Västra Långgatan 29 i Alingsås

Vintagekläder Webbshop

vintagekläder.se är Vintage Corner's webb-shop för vintagekläder, accesoarer och retrotextil. Det är här du är nu! Webbshopen online är alltid öppen och frakten är aldrig mer än 50 kronor. Se dig omkring i lugn och ro!

Här finns vintagekläder och accessoarer från 40-tal till 70-tal för herr och dam. 

Vem är vi?

Termen "vi" är mer jag och företaget. (Enligt företagsutvecklare bör man beskriva företaget som vi i text hellre än jag.) Det här är ett enmansföretag. Susanna heter jag. Så det är mig du talar med om du ringer och det är jag som svarar på dina frågor, dina mail och skickar dina paket. P.S. Det händer att mamma och döttrarna kallas in som förstärkning - då är det vi ;)

Jag brukar beskriva mig själv som "F.d. utbränd systemutvecklare som numera är väldigt intresserad av vintagekläder och är saksamlare, butiksinnehavare, tradör och bättre". Vintage Corner passar mig perfekt - jag träffar många intressanta människor, får se många fina saker och mitt datakunnande är till stor hjälp när jag ska driva en webbshop. 

Du är välkommen att höra av dig!

Susanna ägare Vintage Corner

Showroom i Alingsås

För att du skall kunna träffa oss och prova kläderna IRL (på riktigt liksom) så har vi ett showroom med försäljning i Alingsås - en riktig butik! Öppet torsdagar kl 13-20 och första söndagen varje månad kl 12-16 men kolla för säkerhets skull öppettiderna - Öppettider Vintage Corner Showroom  

Vintage Corner Showroom med försäljning i Alingsås

Västra Långgatan 29 Alingsås

Rekommendationer

Vad våra kunder på Tradera tycker om oss kan du läsa här - omdömen på Tradera. Vi är stolta över våra höga betyg.