Underkläder

Vintage och retro underkläder - bh, korsett, korselett, gördel, strumpebandshållare, nylonstrumpor, nattlinnen, negligéer, underklänningar. Underkläder i nylon och bomull, med och utan spets, i svart vitt hudfärgat och laxrosa. Underkläder för att komplettera din vintage outfit så att du känner dig vacker!

Underkläder Det finns inga produkter i den här kategorin.

Underkategorier

 • Nya underkläder

  Nya oanvända underkläder - fina märken och lite roligare underkläder från restlager. Trosor, bh, korsetter, strumpebandshållare m.m. Vi har också second hand tvättade nytillverkade korsetter och bh-liv i fint skick. Nyare strumpbyxor, stockings och stay-ups i obrutna förpackningar. Vi tror på att tillvarata, varför slänga vackra oanvända plagg även om det är underkläder? 

 • Nylonstrumpor och...

  Vintage och retro nylonstrumpor, stockings för strumpebandshållare. Nylonstrumpor med och utan söm, svarta, hudfärgade och mörkare. Nylonstrumpor med och utan mönster.

 • Under-klänningar...

  Vintage och retro underklänningar och underkjolar i nylon och bomull. Vita, svarta, hudfärgade underklänningar och underkjolar. Med och utan spets och i de flesta längder.

 • Sovplagg nattlinnen

  Vintage och retro sovplagg som nattlinnen, negligéer, morgonrockar, kimonos. Nattlinnen och morgonrockar i nylon, flanell och bomull.

 • Överdelar - bh,...

  Vintage och retro underkläder överdelar - bh, korsett, korselett. I nylon och bomull - svarta, vita, laxrosa, med och utan spets.

 • Underdelar - trosor,...

  Vintage retro underkläder - underdelar som trosor, gördlar, strumpebandshållare, mamelucker. I spets, nylon och bomull. Underdelar i svart, vitt och laxrosa.

 • Badkläder, sportkläder

  Vintage och retro badkläder som baddräkter, bikini, strandplagg, badrockar. Även gymnastikdräkter och andra sport-kläder från förr för kvinnor.