0

Emmy Design - the delightful daytime cardigan cream stl 38/40

1 149 kr

Produkten är tyvärr slut :(

Artikelnummer: 15502034/3840

The delightful daytime cardigan cream från Emmy Design

stl 38/40

Material: Tunt och mjukt merceriserat garn i gräddvitt. 100 % ull

Vintage repro, nytillverkat plagg i vintage-stil.

Emmy Design skriver:

"Denna tunna kofta, helt i spetsstickning, är perfekt att ha med sig i handväskan för det växlande väder Svensk sommar så ofta bjuder på!  

Den utgör ett förträffligt färgkomplement till vilken klänning som helst och är såklart midjekort för att perfekt accentuera din midja och inte se knölig ut ihop med dina vippiga kjolar. Spetsstickningen gör koftan luftig men det mjuka materialet och de ¾-långa ärmarna skyddar ändå mot kyliga sommarvindar.

Våra populära stickade plagg är nu i ännu högre kvalitet och vi är stolta över att de, för både sommar- och vinter, nu är i 100 % ull.

Tjockt ullgarn är varmt utan att vara instängt och svettigt och tunt ullgarn känns luftigt och svalt även i varmt väder. Det håller sig också fräscht länge och gör därför att du slipper tvätta det så ofta. Vädra plagget när du använt det och när du småningom behöver tvätta det kan du göra det i tvättmaskinen på ullprogrammet. Du behöver alltså inte lägga tid och pengar på handtvätt eller kemtvätt!

Ull är känt för att klia men vi har löst det problemet helt genom att ge garnet en merceriserad yta som gör det en aning blankt, väldigt mjukt och mindre noppigt. Bra va?"