0

Retro lång­klänning lila blå 70-tal

200 kr

Produkten är tyvärr slut :(

Artikelnummer: K032

Är det någon som minns Morticia i familjen Adams? I sådana fall är du vintage (alltså ganska gammal). Du minns då också hennes svarta klänning med vida armar. Den här klänningen har sådana armar! definitivt en klänning för Halloween-partyt eller för dig som vill gå på temafest 70-tal. Eller köp klänningen för att den är så himla rolig!

Klänningen har en Singoalla-urringning med resår, avskuren under bysten, resårsömmar där. Kjolen är utställd och lång – mycket vidd. Armarna är smala, har rynk vid handleden och en stor ”volang” på yttersidan av handen. Klänningen är ganska sliten och har några lagningar, främst en liten lagning mitt fram och lagade sömmar under armhålan. Men kanske att du inte kommer att bära klänningen dagligdags i alla fall? Helt i syntet någon slags nylon.

Uppskattad storlek 34-36 kanske 38 den är ju töjbar. Begränsningen ligger i bicepsmåttet (runt överarmen) max 29 cm. Klänningen är 142 cm lång i övrigt se skyltdockans mått, klänningen är perfekt till den. Skyltdockan har enligt uppgift stl 38 – byst 86 cm, midja 68 cm och höft 89 cm.

  Betyg 2