0

Vintage damhatt brun rund fjäderhatt, pillerburk med fjädrar och bling

120 kr

Produkten är tyvärr slut :(

Artikelnummer: 1033943797

Vintage damhatt brun rund fjäderhatt, pillerburk med fjädrar. TIll dig som alltid har velat haft ett fåbelbo på huvudet. Vilket vilken elegant dam som helst hade blivit arg över att jag skrev... Massvis med smala bruna fjädrar på en hatt som till formen påminner omen pillerburk. Upprättstående fjädrar och lite bling vid ena sidan. 

Huvudet på bilden har stl 54 som bredast alltså ett ganska litet huvud, har hon peruken på sig på bilderna blir omkretsen 57 cm.

Fjädrarna har blivit lite åtgångna med tiden men vi har försökt att piffa upp och rätta till dem så gott det går. Det är en gammal och använd hatt som också legat nerpackad länge.

Retro hattar är svåra att fota - hur ska de tiltas och formas? Även ålder är svårt att gissa på hattar, det beror ju på om de bars av en ung moderiktig kvinna eller av en äldre dam som bar sin hatt i tio år... men troligen 50-tal, 60-tal eller 70-tal för hattarna vi säljer. Några t.o.m 40-tal. 

En del hattar kostar mer i frakt för att vi inte vill skrynkla ihop dem allt för rmycket när vi skickar, meddela om du accepterar billigare frakt mot att vi trycker ihop hatten.