0

Vintage damhatt ljus klockhatt med blomsterbukett och blå kant

160 kr

Produkten är tyvärr slut :(

Artikelnummer: 1033904186

Vintage damhatt ljus klockhatt med blomsterbukett och blå kant. En ljusbeige/naturvit klockhatt i filt. smalare brätte med blå chiffong. Blå chiffongband runt kullen och en blombukett med blommor i rosa och vitt mest. Visst slokar en del av blommorna och de är nog lite färgblekta men vi har försökt att piffa upp dem så gott vi kan och hatten är nu redo för en hattparad! Ateljé Elsie Eskilstuna.

Huvudet på bilden har stl 54 som bredast alltså ett ganska litet huvud men plus det har hon fått ny frisyr med ganska mycket hår och då blir omkretsen 57 cm.

I fint skick.

Retro hattar är svåra att fota - hur ska de tiltas och formas? Även ålder är svårt att gissa på hattar, det beror ju på om de bars av en ung moderiktig kvinna eller av en äldre dam som bar sin hatt i tio år... men troligen 50-tal, 60-tal eller 70-tal för hattarna vi säljer. Några t.o.m 40-tal. 

En del hattar kostar mer i frakt för att vi inte vill skrynkla ihop dem allt för rmycket när vi skickar, meddela om du accepterar billigare frakt mot att vi trycker ihop hatten.