0

Vintage damhatt turkosblå sammet med flor och blombukett

240 kr

Produkten är tyvärr slut :(

Artikelnummer: 1034351422

Vintage damhatt turkosblå sammet med flor och blombukett. Två nyanser turkosblå sammet med flor på toppen. Stor blombukett baktill i svart och orange. Hatten går upp baktill och ger plats för lockar eller hårknut. Gammal hatt som är lite blekt uppepå. Vi har rättat till och piffat upp blommorna så gott det går. Hatten är oanvänd har lappen kvar.

IHuvudet på bilden har stl 54 som bredast alltså ett ganska litet huvud men plus det har hon fått ny frisyr med ganska mycket hår och då blir omkretsen 57 cm. Bry dig inte om den rufsiga frisyren... 

Retro hattar är svåra att fota - hur ska de tiltas och formas? Även ålder är svårt att gissa på hattar, det beror ju på om de bars av en ung moderiktig kvinna eller av en äldre dam som bar sin hatt i tio år... men troligen 50-tal, 60-tal eller 70-tal för hattarna vi säljer. Några t.o.m 40-tal. 

En del hattar kostar mer i frakt för att vi inte vill skrynkla ihop dem allt för rmycket när vi skickar, meddela om du accepterar billigare frakt mot att vi trycker ihop hatten.