0

Vintage retro grå-svart klänning i ull med vid kjol Lena-modeller 50-tal 60-tal

350 kr

Produkten är tyvärr slut :(

Artikelnummer: K1187

Vintage retro grå-svart klänning i ull med vid kjol Lena-modeller 50-tal 60-tal. En liten vintageklänning som nog har tvättats lite hårt (inte av mig) och blivit ännu mindre. Klänningen är helt i ull, tror jag i alla fall det är ganska långhåriga trådar i tyget, i ett fantastiskt mönster. Lena-Modeller och märkt stl 40. Klänningen är v-ringad och har blixtlås bak. Kjolen har lagda breda veck mot avskärningen i midjan. Den här vintage klänningen har också dolda fickor i kjolen. Halvlång smal arm. Framstycket är sytt med krysslagda partier - svårt att förklara. Klänningen är fodrad i livet med polyestertyg. Svettlappar finns. En välsydd klänning med många detaljer som inte går att fånga på bild. Och en varm klänning! En vintage-vinter-klänning!

Plagget är tvättat i maskin och är fräscht. Djurfri miljö sedan dess.

Årtal: 5060-talDam. Betyg Storlek ca 34Mått i cm - byst: 82, midja: 64, höft: -, stuss: -, längd: 101, armlängd: 36, axel-axel: -, armhål -. (Art.nr. K1187

Ljusa skyltdockan har måtten - byst 79 cm, midja 62 cm, höft 82 cm, stuss 88 cm - hon är lång. Klänningen lite liten för henne....

Färgåtergivningen på bilderna kan variera - speciellt den mörka årstiden är det svårt att fota färgerna i rätt nyans. Fråga gärna om du undrar.

Betyg
 5 - Utsökt - i oanvänt eller nästan oanvänt skick helt utan fel.
 4 - Fint - i fint använt skick för sin ålder och utan några anmärkningsvärda fel.
 3 - Bra - i bra använt skick för sin ålder men smärre fel förekommer.
 2 - Sämre - i väl använt skick, fel finns. Lagningar kan behövas.
 1 - Dåligt - i dåligt skick med flera fel men kanske den händige kan ha nytta av plagget/varan?
 Fel kan vara ett eller flera av t.ex. - noppor, tråddragningar, mindre hål eller lagade hål, lösa sömmar, fläckar, svett-ringar, slitage.