0

Frakt

Max 50 kr i frakt under 3 kg inom Sverige! *) Tre klänningar eller tre par skor brukar bli mer än 3 kg. Vi vill så gärna erbjuda billigare frakt. Men för det första har Postnord ökat priserna igen. Och för det andra så har jag tyvärr haft problem med kunder som beställt 7 klänningar och returnerat 6 - och det tjänar bara Postnord på. Så gränsen måste sättas någonstans... Hoppas på din förståelse. 

Att hämta i butiken på Österlen är gratis! Kolla butikens öppettider innan du väljer hämtas :)

*) upp till 3 beställningar per månad för varje kund. Vid större beställning betalas full frakt. Tyvärr har vi inte råd att sponsra Postnord då ;) 

*) För Danmark och Finland gäller Postnords prislista. Från 1 kg och uppåt skickar vi spårbart. Under 1 kg skickas som brev, ej spårbart.

För närvarande tar vi endast emot beställningar från Sverige, Danmark och Finland.

If you want to shop internationally, please use our Tradera-shop 


Vi använder Postnord när vi skickar paket eftersom vi finns på landet och det är långt till Schenkers frakt. Postnords paket är inte försäkrade. Har paketen markerats som utlämnade av Posten ger de oss ingen ersättning. Vi kan därför tyvärr inte ersätta försvunna paket. Är detta viktigt för dig så kan vi skicka rek - fraktkostnaden blir då högre för dig. Maila oss om detta är ett önskemål.