0

VINTAGEBUTIK ÖSTERLEN

Vintage Corner Österlen vintagekläder

1 maj 2022 öppnade vi ny butik på Österlenvägen 197. Vi finns nu ca en mil från Ystad, mellan Olof Viktors Café och byn Ingelstorp. 

Vintagebutiken säljer vintagekläder 20-tal till 80-tal och lite fin second hand. Det finns vintagekläder för dam, herr och några få barn-plagg. Vi har också många accessoarer som skor, hattar, scarves, korsetter, strumpor, handväskor och bijouterier. Ofta finns det fler plagg i butiken än vad som finns online här i webbshoppen - vi säljer vintage! 

Handla vintage för att det är så fin kvalité och unika plagg, handla vintage för att slippa "köpskam", handla vintage för dig egen och miljöns skull!

I butiken finns också en del "ting" - gamla och nya prylar i lantlig stil. Second hand som gamla plåtburkar brukar finnas.  Vi säljer krokar och hushållsprylar från Strömshaga, dessutom ett utvalt sortiment av JDL Vintage Paint kalkfärger för att bl.a. måla möbler. Det finns ekologiska mattor, handdukar från recycled by Wille.

Hitta hit

Öppettider finner du mitt på startsidan
Vintage Corner i Gladsax

November 2018 till augusti 2021 fanns Vintage Corner i den gamla Karossfabriken, i Karossgården Antikt’s f.d. lokaler. Då var butiken riktigt stor och sålde vintage kläder, möbler och inredning. Butiken i Gladsax nära Simrishamn är nu stängd.Boutique Vintage Corner Alingsås

Fram till 2017 fanns butiken i Alingsås och var då en retrobutik med möbler och inredning.